Fülbevaló - Infragandhi online live set

2021. február 23-án, kedden 21.00 órától folytatódik a Fülbevaló sorozat a Trafó felületein.

 

Infragandhi 15 éve a magyar események egyik legismertebb DJ-je, az elmúlt tíz évben segített elindítani pár új generációs DJ karrierjét.

A Secta Chameleon és Martenius társproducere volt, zenéjük az USA-ban és Németországban, Ausztriában jelent meg, ők készítették a híres magyar televíziós dokumentumfilm, az On the Spot film zenéjét.

Az évek során olyan nevekkel játszott, mint: Bonobo, Richard Dorfmeister, Peter Kruder, Fink, Quantic, Jose Padilla, Dreadzone, Koop, Grandmaster Flash, Afrika Bambaataa, The Herbaliser. Sok helyen megmutatta képességeit Európában (Törökország, Németország, Ausztria, Málta, Románia stb.), És még Ázsiában is játszott a kommunista Kínában és Szingapúrban, lehetőséget kapott arra, hogy szórakoztassa a közönséget Egyiptomban. Mivel művészneve az indiai kultúrából származik, amihez erősen kötődik, külön örömmel töltötte el fellépése Goa-ban (India)Az utóbbi időknem járt Tel Avivban, Londonban, Helsinkiben és Nairobiban is.

Számos fesztiválélménye közül érdemes megemlíteni az Ozora Fesztivált, a világ egyik legnagyobb pszichedelikus zenei fesztiválját, ahol évek óta játszik, emellett kéthetente rádióműsort tart a fesztivál (Radiozora) rádióállomásán.

Visual: Szigethy Márton, Pintér Vivien

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk