Színpadi jazztánc - online Táncműhely Bakó Gáborral

Színpadi jazztánc - online Táncműhely Bakó Gáborral

2021. március 1-én, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Bakó Gábor lesz. Az alkalom címe Művészi színpadi jazztánc.

 

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

 

Bakó Gábor a Hotel Menthol, Evita, Miss Saigon, West Side Story, Hello Dolly, Aida, Légy jó mindhalálig, Hair, Sztárcsinálók, Jövőre veled itt, Grease, Made in Hungária, Marica grófnő, Csárdáskirálynő, La Mancha lovagja és még számtalan musical és színpadi mű koreográfusa. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára, Jeszenszky-növendék, aki a technikai tánc elemeit alkalmazva vezet a tánc világába.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk