Deck: Fedélzeten az új arcok - Tamás Zsuzsa, Szaniszló Judit, Arrange Service (VIDEÓ)

2021. március 23-án, kedden 20.00 órától a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) és az A38 Hajó zenei-irodalmi online estjén Tamás Zsuzsa és Szaniszló Judit irodalmárok mutatkoznak be a Kiállítótérben, mellettük pedig a miskolci Arrange Service repít el jazz, pop, funk és folk dallamok szárnyain.

 

Szaniszló Judit író, költő. 2008 óta jelennek meg prózai írásai és versei a Holmiban, az Élet és Irodalomban, az Ex-Symposionban, a Jelenkorban és a Műútban. Első kötete 2016-ban látott napvilágot Beenged címmel, melyért Petri György díjat, majd Békés Pál díjat kapott. Ezt követte 2020-ban megjelent Leli élete címen futó regénye, mely három generáció sorsán keresztül dolgozza fel egy mai nő történetét.

Tamás Zsuzsa költő, író, meseíró, többek közt a Kicsi Mimi-sorozat szerzője. Felnőtteknek szóló művei közé tartozik a 2016-os Mit tud a kert című verseskötete, illetve 2020-ban megjelent, Tövismozaik címen futó regénye, melyben egy fiatal képzőművész idézi fel
életének egy meghatározó, veszteségekkel teli időszakát, hogy végleg leszámoljon vele.

Az Arrange Service zenekar 2020 elején alakult Miskolcon, azzal a reménnyel, hogy új színfoltot vigyen a város zenei palettájába. Elsőként Ariana Grande – No tears left to cry c. dalát dolgozták fel, melynek átiratát Bundzik Lénárd szerezte, hangszerelte. Zenéjük egyik különlegessége a vibrafon, mely egészen újszerű hangzást hoz a pop/jazz/funk/folk stílusok határán mozgó együttesnek. A tagok meglehetősen különböző zenei környezetből érkeztek, ami tovább színesíti zenéjüket.

A zenekar tagjai:

Tímár Levente – ének
Dr. Ahmed Bouzid – zongora
Bundzik Lénárd – vibrafon
Sitku Norbert – basszusgitár
Zakar Viktor – dob

 

https://www.youtube.com/watch?v=tJ1pr30GDsg

 

ATEMPO.sk