Margaret Island online koncert és dalpremier

Margaret Island online koncert és dalpremier

2021. április 11-én, vasárnap 20.00 órakor a Margaret Island több mint fél év kihagyás után nagyzenekaros felállásban egy egyórásra tervezett élő streamkoncerttel jelentkezik, melyben egy interaktív blokk is helyet kap, ahol a nézőknek lehetőségük lesz kérdéseiket is feltenni a csapatnak.

 

“Szeptember végén zenéltünk utoljára nagyzenekarral élőben, igazi közönségnek, és bár nagyon bíztunk benne, hogy márciusban útnak indulhatunk, erre még sajnos várnunk kell. A közönségünk viszont nagyon hiányzik már, így nagyon várjuk, hogy legalább virtuálisan újra találkozhassunk velük”, meséli Füstös Bálint.

 

“A streamre új billentyűsünkkel, Bejan Norbival készülünk”, árulja el Törőcsik Kristóf. “Az egyórás műsorban a régi kedvencek mellett itt debütál a ‘Ha elvesznél’ című dalunk, amit még soha nem hallhatott tőlünk a közönség. Ez a szerzemény az elmúlt egy, igen intenzív alkotói évünkben készült, természetesen Fonyódon. A dal egyben az idei első felütése a készülő nagylemezünknek, amit terveink szerint ősszel hozunk ki.”

 

ITT NÉZD ONLINE
A belépéshez egy rövid quizt kell kitölteni

ATEMPO.sk