Őszi Ifjúsági Napok Online - részletes program

Őszi Ifjúsági Napok Online - részletes program

2021. október 12-e és 14-e között újra megrendezésre kerülnek az Őszi Ifjúsági Napok a Juhász Gyula Ifjúsági Klub szervezésében az online térben.

 

Program

Október 12. (kedd)

18.00 Vekker Műhely: Varieté X - előadás és foglalkozás az előadás témájával kapcsolatban (meet)

Tantermi színházi előadás a xenofóbia témakörében középiskolásoknak. Mi is az a xenofóbia és miért vagyunk, mi emberek, olyan érzékenyek az idegenekre? Hogyan lesz a kicsiből nagy, a semmiből minden, az idegentől való félelemből gyűlölet? Tarka palettánkon fehérek és feketék mellett, magyarok és szlovákok, európaiak és afrikaiak ma élő kortársak és elmúlt idők nagy művészei is helyet kapnak.

Szereplők

Dékány Nikolett
Laboda Róbert
Romada Rakottyay Katalin
Tóth Gábor

Alkotók

Dramaturg - Romankovics Edit
Rendező - Miklós László
Színpadi mozgás - Matusek Attila
Tárgyanimáció - Kalocsányi Gábor

Szakmai konzulensek - Szabó Tímea, Gazdag József

 

Október 13. (szerda)

18.00 Ide süss!

Kétszer már jól megsüttettünk benneteket, és itt az ideje, hogy ismét előkapjuk a kötényeket, aztán belevessük magunkat a tejszínhabos mennyországba. Ezúttal az őszre hangolódva töltjük meg finom illatokkal a virtuális közös konyhánkat, melynek háziasszonya Uhrapka Barbara, JUGYIK-os szűzleányunk lesz.

 

Október 14. (csütörtök)

19.00 Bóna Friderika: Amoda - könyvbemutató

Bóna Friderika Amoda c. kisregényében rámutat, mennyire is fontos az ember származása. Pontosabban, Palócföld tájaira utaztat el bennünket. Váratlan fordulatokkal teli és szimbólumgazdag alkotás.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk