Joshua Bell és Shai Wosner hangversenye ONLINE is

2022. március 29-én, kedden 19.30-tól Joshua Bell és Shai Wosner jangversenyére kesül sor a budapesti Zeneakadémián, amit ONLINE is közvetítenek.

Joshua Bell korunk egyik legünnepeltebb hegedűművésze. Bár a közel négy évtizedes karrierje során a világ szinte valamennyi jelentős zenekarával fellépett, továbbra is aktívan koncertezik szólistaként, kamarazenészként, illetve karmesterként is. Sőt, a koronavírusjárvány idején sem állt le: az otthonából világszínvonalú előadásokat prezentált az online térben. 2022 tavaszán újra köszönthetjük őt a Zeneakadémia színpadán. Partnere ezúttal Shai Wosner zongoraművész lesz, aki kivételes művészi képességeivel, hitelességével és kreativitásával jelentős nemzetközi elismerést vívott ki magának. Az általa kézben tartott repertoár olyan virtuozitást és intellektuális érdeklődést tükröz, amellyel a közönség és a kritikusok egyik kedvencévé vált.

Belépő 6900, 8600, 10300, 11900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

ITT NÉZD ONLINE

 

Műsor

Schubert: 1. (D-dúr) hegedű-zongora szonáta, D. 384
Beethoven: 7. (c-moll) hegedű-zongora szonáta, op. 30/2
Bloch: Baal Shem – szvit
Ravel: 2. hegedű-zongora szonáta

ATEMPO.sk