Utolsó – az Ismerős Arcok lemezbemutató koncertje Királyhelmecen

Utolsó – az Ismerős Arcok lemezbemutató koncertje

2022. december 17-én, szombaton 20.00 órától az Ismerős Arcok ad lemezbemutató koncertet Királyhelmecen, a Városi Művelődési Központban.

Az Utolsó című lemez dalai mellett felcsendülnek a jól ismert számok is - a hamisítatlan Ismerős Arcok-hangulat és életérzés garantált.

Vajon tényleg itt az Utolsó? – megjelent az Ismerős Arcok várva várt új lemeze

„Egy alkalommal próbáltuk meg kihagyni a Nélküledet, égzengés lett belőle” – Interjú Nyerges Attilával

Az Ismerős Arcok a palócok között is otthon voltak (FOTÓK+VIDEÓ)

Kapunyitás 19.30-kor. Belépő elővételben 11 euró, helyszínen 13 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

“Utolsó..” címmel az Ismerős Arcok zenekar 5 év után, idén új albummal jelentkezett. A régóta várt zenei anyagba nagyon sok gondolatot, érzelmet, dinamikát és lírát fektettek, sajátos kontextusba helyezve ezáltal az elmúlt évek történéseit és eseményeit. Az együtt zenélés öröme, az eltelt öt év zenei ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz. A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila kiváló dalszövegei emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát.

 

 

ATEMPO.sk