A Hugo Kauder Trio komolyzenei hangversenye Tornalján

2022. december 8-án, csütörtökön 18.00 órakor a tornaljai Városi Művelődési Központban kerül sor a nemzetközileg is elismert Hugo Kauder Trio komolyzenei hangversenyére.

A Hugo Kauder Triót három kiválóan képzett zenész, oboán, brácsán és zongorán is mesteri szinten muzsikáló hármas alkotja. A formáció 2008-ban alakult Pozsonyban, s azóta már nemzetközi viszonylatban is jegyzett felállásról van szó.

Az együttes a későromantika és a XX. század zenei világának szentelik közös munkájuk során a legnagyobb figyelmet. A repertoár a magasfokú igényesség mentén került összeállításra – a trió nyújtotta élményt a brilliáns technika és az összehangolt hangszerjáték teszi maradandóvá.

A szerzői sokszínűség is egyértelműen megmutatkozik az albumaikon:

H. Kauder, A. Klughardt, R. Kahn, P. Scharwenka, R. Schumann, P. Nogradi, I. Lachner, J. Irshai és P. Juon szerzeményeit rendszeresen vastapssal honorálja a közönség.

A belépődíj ára elővételben 5 euró, míg a helyszínen 8 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

A trió tagjai

Ivan Danko - oboa
Lakatos Róbert - brácsa
Ladislav Fančovič - zongora

ATEMPO.sk