A padlás - Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter musicalje Komáromban

A padlás - Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter musicalje Komáromban

2023. január 28-án, szombaton 19.00 órakor a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ szolgál helyszínéül Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter A padlás címet viselő, kétfelvonásos musicalje bemutatójának a Jászai Mari-díjas Böhm György rendezésében a Veres 1 Színház jóvoltából.

Harmincvalahány éve, A padlás bemutatásának idején, éppen a Vígszínházban és környékén sertepertéltem. Talán másodállású dramaturg voltam? Meg nem mondom! Csak arra emlékezem, hogy ott voltam „A padláson”, mindig bent voltam a darab próbáján, pedig álmomban sem hittem volna el, ha valaki azt mondja, hogy valaha többször is rendezni fogom. Most a Veres 1 Színházban is megelevenednek a csodák, a varázslatok és a fantasztikus meseszellemekről és földi halandókról. Az is a csodadolgokhoz tartozik, hogy remek színészek játsszák a darabot. A siker titka elsősorban a mű és játszói, valamint természetesen a velünk együtt „játszó” közönség! Nem tudom, hogy ma, amikorra már A padlás klasszikussá lett, lehet-e többet mondani róla, vagy szabad-e többet idézni a darabból, mint annak mára szállóigévé lett sorát: mert kell egy hely!

- avat be minket a darab kulisszatitkaiba Böhm György rendező.

A belépőjegy ára 16 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Szereplők

Rádiós - Dósa Mátyás / Fekete Gábor
Süni - Csáki Edina
Mamóka - Zorgel Enikő
Barrabás / Révész - Zöld Csaba Jászai-díjas / Borbély Richárd
Herceg - Krajnik-Balogh Gábor
Kölyök - Molnár Gyöngyi
Lámpás - Janik László
Meglökő - Bakó Gábor / Palotai Zoltán
Térmüller - Pál Tamás
Detektív - Csonka András / Venyige Sándor
Üteg - Vincze Márton
Robinson - Monori Dominik

Rendező: Böhm György, Jászai Mari-díjas művész

Díszlet és jelmez: Michac Gábor

Zenei vezető: Nyitrai László

Koreográfus: Bakó Gábor

ATEMPO.sk
Fotó: Veres 1 Színház