Imi, mondj egy verset! - Csuja Imre rendhagyó előadása Dunaszerdahelyen

Imi, mondj egy verset! - Csuja Imre rendhagyó irodalomórája diákoknak Dunaszerdahelyen

2023. január 20-án, pénteken 11.00 és 18.00 órakor a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szolgál helyszínéül Csuja Imre, Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész rendhagyó, elsősorban a diákságnak szánt irodalomórájának Imi, mondj egy verset! címmel.

A magyar kultúra napja alkalmából megvalósuló irodalomóra keretében elhangzanak József Attila, Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Radnóti Miklós és Arany János versei, valamint Babits Mihály Jónás könyve című elbeszélő költeménye.

Csuja Imre verssel él és versben gondolkodik kicsi gyerekkora óta, mióta esténként falusi házukban a nagymamájától tanult verseket, meséket a család és a szomszédok nagy nyilvánossága előtt elmondhatta. Hamar megtanulta, milyen kiállni és mondani! A vers, a versről való gondolkodás később színészi pályáján is végigkísérte.

Önálló estjének egyik ihletője, az utcán, tanyán, gyárban, üzletben - szóval a “bárhol lehet verset mondani” élménye, a másik pedig a versről való beszélgetés.

A belépőjegy ára a délelőtti irodalomórára 4 euró, míg a délutáni, felnőtteknek szóló előadásra 8 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk