Lövölde tér - Kern András és vendégei (Hernádi Judit, Heilig Gábor) estje Dunaszerdahelyen

Lövölde tér - Kern András estje Dunaszerdahelyen

2023. január. 30-án, hétfőn 18.00 órakor a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban kerül sor Kern András Lövölde tér címet viselő estjére, ahol vendégként láthatjuk Hernádi Juditot és Heilig Gábort is.

A Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez.

A műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj - és persze nem marad el a Lövölde tér sem!

És sok-sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól!

 

Kern András több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten.

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is.

A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri. A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül ezen est megvalósulásával.

 

A belépőjegy ára 25 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk