Jó kedvvel, bőséggel - a RÉV Színház előadása és szakmai értékelése Dunaszerdahelyen

Jó kedvvel, bőséggel - a RÉV Színház előadása és szakmai értékelése Dunaszerdahelyen

2023. január 28-án, szombaton 19.00 órakor a dunaszerdahelyi NFG klub ad otthont a győri RÉV Színház Jó kedvvel, bőséggel címet viselő előadásának.

A RÉV Színház legújabb színházi előadását a társulat vezetője, Balla Richie mellett új és már veteránnak számító vendégművészek állították színpadra. Az író-rendező Fábián Péter, a K2 Színház alapítója, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Iskola tanára és a FreeSzFE oktatója először dolgozik a csapattal, míg a színész stábot erősítő Kiss Tünde, Árvai Péter és Bársonyosi Dávid már legalább egy alkalommal szerepelt a társulat más produkcióiban.

A Jókedvvel, bőséggel szakmai értékelés egy részben: a Magyar Szavalatért Egyesület Kárpát-medencei versmondó versenyt hirdet a Himnusz megszületésének kétszázadik évfordulója alkalmából. Az Északnyugat-Magyarországi Regionális Forduló tétje óriási: a legjobb versenyzők egyenes ágon bejutnak a országos fordulóba, ahol - kellő jókedvvel - bőséges díjakért kelhetnek birokra. A helyi mezőny kiemelkedő, tele isteni fiatal tehetségekkel, akik kívülről fújják a Himnuszt.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az előadást a 14 éven felüli nézőknek ajánlják. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Játsszák

Árvai Péter
Balla Richie
Bársonyosi Dávid
Kiss Tünde

Író-rendező

Fábián Péter

Külön köszönet

Bálint Viktória Citrom
Szántó Dani
Kölcsey Ferenc

ATEMPO.sk