Zorán és zenekara ad koncertet Pozsonyban

Zorán nagykoncert Pozsonyban

2023. február 15-én, szerdán 19.00 órakor a pozsonyi székhelyű Szlovák Rádió hangversenytermében kerül sor Sztevanovity Zorán, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas szerb származású magyar előadóművész, énekes, gitáros, zeneszerző koncertjére, amely 2023-as turnéjának egyik első állomása is egyben.

A koncert keretében közreműködik Sipeki Zoltán, Kovács Péter Kovax, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara is.

Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és egyben megunhatatlan dalok mellett mindig megszólalnak ritkábban játszott szerzemények, zenei csemegék, valamint helyet kapnak a műsorban a válogatott muzsikusokból álló zenekar különleges produkciói is. Az újonnan érkezők pedig rácsodálkozhatnak, micsoda érzelmi és gondolati gazdagság rejlik ezekben a dalokban, és mennyire lélekemelő élmény tud lenni egy Zorán koncert.

A belépőjegy ára 30 euró, 40 euró és 45 euró az ülőhelyek színpadtól való távolságának függvényében. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

 

OTT VOLTUNK: Teltház előtt szóltak a legismertebb Zorán dalok

 

A 2 órás koncerten a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt kíséri:

Sipeki Zoltán - gitárvirtuóz
Kovács Péter Kovax - zongorista
Csányi István - szaxofonművész

és három vokalista hölgy:

Óvári Éva
Kabelács Rita
Péter Barbara

ATEMPO.sk