Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban) - a Sztárok Színháza vendégjátéka két felvonsában Nagymegyeren

Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban) - a Sztárok Színháza vendégjátéka két felvonsában

2023. október 13-án, pénteken 19.00 órakor a nagymegyeri Városi Művelődési Központ szolgál helyszínéül a Sztárok Színháza társulat Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban című kétfelvonásos bohózatának Korcsmáros György rendezésében.

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték!

Bernard, a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást.

Berthának, a házvezetőnőnek annyi ideje sincs, hogy felmondjon, miközben kénytelen nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul betoppan Bernard gyerekkori barátja, Robert is, aki egyik ámulatból a másikba esve próbálja megtalálni a helyét a hatalmas forgatagban.

Bernard boldog életét azonban váratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok…

Belépő 15 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Szereplők

Bernard - Bozsó Péter
Robert - Baronits Gábor / Suhajda Dániel
Bertha - Fodor Zsóka / Mézes Violetta
Judith - Köllő Babett
Janet - Deutsch Anita
Jaqueline - Gregor Bernadett / Mádi Piroska

Rendező

Korcsmáros György

ATEMPO.sk