3TERROR - Kovács Koppány, Nagy Dávid és Juhász Marci koncertje Dunaszerdahelyen

2023. november 11-én, szombaton 20.00 órakor kezdődik Kovács Koppány, Nagy Dávid és Juhász Marci koncertje 3TERROR címmel a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban.

Kovács Koppány énekes, szövegíró, a Rómeó Vérzik zenekar frontembere.

2021. október 8-án jelent meg első szóló lemeze A Vadkelet hőse címmel, amely megjelenése hetében a MAHASZ TOP 40-es lemezeladási listán 2. helyen nyitott.

Juhász Marci 14 éves kora óta gitározik és szájharmonikázik, gyerekkorában népdalversenyeken vett részt. 2012-ben bejutott a Csillag Születik című tehetségkutatóba, ahonnan végül a negyedik helyről esett ki.

Ezt követően a Nomad zenekar énekese volt 8 éven keresztül, ebből a produkcióból 4 stúdió és egy koncert album született. 2020 decemberétől visszatért ahhoz, amit mindig is a legjobban szeretett, és elbúcsúzva a zenekartól egyszálgitáros produkcióján, saját dalokon kezdett el dolgozni.

2021. szeptemberében jelent meg első önálló albuma Sorsszimfóniák címmel. A lemez 15 hétig a Mahasz Top40es listáján is fent volt. 2 év alatt közel 100 koncertet tud maga mögött, ahol élőben is sikerült bemutatni lemezét a közönségnek. Koncertjein saját dalai mellett a pár ismert hazai dalt, Nomad dalt és népdal-feldolgozásokat is játszik.

Nagy Dávid énekes, gitáros, dalszerző. Régóta ismert figurája a hazai rockzene színterének.

2001-ben, a Pokolgép zenekar gitárosaként kezdte a pályafutását. Lemezek, turnék, klipek, díjak. 10 termékeny év után 2011-ben lépett ki a zenekarból. Még 2009-ben hívta életre a Kényes Foltok nevű formációját, melyben zenész barátaival énekelte meg szórakoztatásra szánt verseit.

2013-ban részt vett a Helland zenekar megalakulásában, ahonnan egy lemez és turné után szállt ki. 2015-ben a szemtelenül fiatal és tehetséges Piller Alex és Tengely Viktor alkották ritmusszekcióval felvette első EP-jét. Bemutatkozó single-jének címe: Szörnyek az ágy alatt.

A belépőjegy ára elővételben 7 euró, míg a helyszínen 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk