A Sziámi AndFriends koncertje Dunaszerdahelyen

2023. november 24-én, pénteken 20.30-kor kezdődik Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Bakos Zita, Kónya Csaba és Tóth Márton, azaz a Sziámi AndFriends koncertje a dunaszerdahelyi NFG klubban.

Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, Bakos Zita, Kónya Csaba és Tóth Márton, valamint az összes kedves hallgató és érdeklődő zenekara - a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb új Müller-Kirschner és a legjobb korábbi Sziámi és URH dalokkal.

Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.

Az Élet és Irodalom szerint „Magyarország egyik legjobb koncertzenekara” immár tizedik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a

Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne,

de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi.

Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt , a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

A belépőjegy ára 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk