Beszélgetés Bodrogi Gyula Kossuth-díjas színművésszel Komáromban

Beszélgetés Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel, rendezővel, a Nemzet Színészével, a Halhatatlanok Társulatának tagjával Komáromban

2024. február 29-én, csütörtökön 18.00 órakor kezdődik a Kikötő - Polgári szalon következő beszélgető estje, amely keretében Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel, rendezővel, a Nemzet Színészével, a Halhatatlanok Társulatának tagjával az esemény házigazdája, BödőkGergely történész fog beszélgetni a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Miért gondolja, hogy nem ő választotta ezt a pályát, hanem a színészet választotta őt és mit jelent számára ez a szakma? Honnan ered a nyugodtsága és miért szenvedélye az élet? Mióta véli úgy, hogy nem létezik kis szerep és a mai napig könnyen tanul-e szöveget? Hogyan jött az életébe a vadászat és milyen gyakran szokta űzni? Miért irtózik a politikától és bánja-e, hogy kipróbálta magát a színházigazgatásban?

Színészetről, pályatársakról, sikerekről és hobbikról beszélgetünk egy igazi színészfejedelemmel a Kikötő – Polgári Szalon 2024. február végi rendezvényén.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk