Elégedetlen az élettel - Pál Feri atya előadása Farkasdon

Elégedetlen az élettel - Pál Feri atya előadása Farkasdon

2024. február 6-án, kedden 18.00 órakor tartja Elégedetlen az élettel című előadását Pál Ferenc, közismertebb nevén Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, motivációs előadó, író a farkasdi kultúrházban.

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia ‑ teológia ‑ mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati ‑ házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

A fiatalok számára érzékeny témaválasztás és a sajátos előadásmód következtében a kezdetben többnyire csak katolikus fiatalokat vonzó előadások rövid idő alatt igen népszerűek lettek. A hallgatóság mára életkori és vallási tekintetben is heterogénnabbá vált.

A belépőjegy ára elővételben 15 euró, helyszínen 20 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

ATEMPO.sk
Fotó: kult13.hu