Műszaki hiba - a népszerű Aradi-Varga Show Füleken

2024. április 20-án, szombaton 18.00 órakor a magyar humor ismert alakjai: az Aradi - Varga páros, tehát Aradi Tibor és  Varga Ferenc József humorestjére kerül sor Műszaki hiba címmel a füleki Városi Művelődési Központban.

A népszerű az Aradi-Varga páros együttes erővel dolgoztatja majd meg a rekeszizmokat. Aradi Tibor humorista pályafutása 1992-ben vette kezdetét, az azóta eltelt évtizedekben pedig a Szeszélyes évszakok – Maksa híradójában, a Juventus Rádió reggeli műsorában, a Mikroszkóp Színpad tagjaként is találkozhattunk vele. 2008 óta a Rádiókabaré összes műsorában szerepelt. A Mikroszkóp Színpad Szójjá be! című első stand-up comedy estjében is szerepelt. 2015-ben a Rádiókabaréban nyújtott munkássága elismeréseként elnyerte a Karinthy-gyűrűt.

Az összeszokott humorista-páros másik tagja, Varga Ferenc József a műfaj egyik legtermékenyebb szerzője és előadója. 1994-től fellépett a Rádiókabaréban, 1999 és 2010 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt. A Hócipő szatirikus lapnak jelenleg is munkatársa. Szintén Karinthy-gyűrűs, melyet 2012-ben kapott meg a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőjeként. Három könyve jelent meg, a legutóbbi, Mondom a Ferinek, Tibi című Aradi Tiborral közösen. 2017-től Aradi-Varga Show címmel önálló műsort indított az ATV-n Aradi Tiborral. A páros rendszeresen fellép a Rádiókabaréban, a Comedy Central csatornán és a Showder Klub műsorában, újabb és újabb írásaikkal.

Poénok áradata és nevetéstől könnyes szemek várják a szórakozni vágyókat.

A belépőjegy ára 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Aradi-Varga Show Füleken

 

ATEMPO.sk