A Fifti-Fifti koncertje Érsekújvárott

2024. április 6-án, szombaton 21.45-kor kezdődik a Tornóczi Tibor és Göbő Sándor alkotta Fifti-Fifti duó koncertje az érsekújvári Hollywood kultúrközpontban.

Ha két zenész találkozik, abból mindig születik valami, ha azon a bizonyos titokzatos frekvencián - ha úgy tetszik: egy húron - kezdenek el rezegni. A lehetőségek száma végtelen.

„Most elmondom, mid vagyok, mid nem neked” – A Fifti-Fifti időutazása Cseh Tamással (+FOTÓK)

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a koncertre.

 

Talán fogalmazhatunk így is: „Beérett a gyümölcs”. Igen. Az „Időutazás Cseh Tamással” című műsorunk pozitív választ adott a korábban megfogalmazódott kérdésünkre, tudniillik, hogy menne-e nekünk a közös zenélés, a közös munka. Nos, a 2023-as esztendőben lejátszott csaknem 23 koncert, s azok fogadtatása eléggé meggyőző bizonyítékul szolgált...

Sőt! Azóta elkészült a következő műsorunk is, mely a Versek másképp címet viseli. Előző programunkkal ellentétben ezúttal nem három, hanem e két zenész saját, illetve közös műhelyéből származó anyaggal. Leporoltunk, újragondoltunk dalokat, verseket, s nem átallottunk újakat is megzenésíteni…

A versek-dalok újak, a két zenész személye változatlan: Tornóczi Tibor (ének, szájharmonika, melodika) és Göbő Sándor (ének, gitár), azaz a Fifti-Fifti duó.

ATEMPO.sk