JELENTKEZZ! 2020-ban is jön az ÉTER Tehetségkutató Fesztivál

ÉTER PLUSZ

ÚJ HATÁRIDŐ! A korlátozásokhoz igazodva idén is megrendezésre kerül az ÉTER Tehetségkutató Fesztivál, amelyre zenekaroknak szeptember 4-ig, DJ-nek szeptember 10-ig lehet jelentkezni, szinte minden könnyűzenei műfajban.

A rendezvény célja immáron, több, mint 10 éve, hogy lehetőséget nyújtson az országban és a határon túl élő, feltörekvő magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre.
A szervezők kiemelt célja, hogy a náluk fellépő és majd győztesként távozó zenekaroknak, előadóknak olyan lehetőséget biztosítsanak, amely gyökeresen megváltoztathatja a zenei pályán eddig betöltött szerepüket. Biztosítva ezzel, hogy az ismertség és a népszerűség útjára léphessenek.

Idén 10 zenekar és 10 DJ juthat tovább az ÉTER Light színpadára. Közülük kerül ki az az előadó, aki részt vehet az Öröm a Zene döntőjében.

A megmérettetésre 2020. szeptember 12-én Egerben, az Uránia Mozi és Rendezvényközpontban kerül sor.

A megszokott ÉTER élményt, profizmust és értékes díjakat biztosítanak a zsűri csapatával karöltve. A mostani, Light elnevezés azonban nem azt jelenti, hogy lazítanának a tőlük megszokott profizmuson és szakmai felkészültségen. Garantálják, hogy egy élmény lesz mindenki számára.

A fesztivál szakmai mentora és egyben a zsűri elnöke idén is Temesi Berci (TV2, RTL KLUB, MTVA zenei rendezője).

A zsűri tagjai:

Andrásik Remo - HANOSZ főtitkára, zenész
Jeges Zsolt - Mamazone Kiadó és Menedzsment Iroda
DJ Newl - New Level Empire
Knizse Péter - Dj Pryce
Lombos Marci - dalszövegíró, producer, énekes
Leonard Sunshine - gitáros, dalszerző, producer
Vince Murphy - basszusgitáros, dalszerző, dalszövegíró

Az esemény zárásaként a New Level Empire ad koncertet a résztvevőknek, érdeklődőknek.

EZ, ATEMPO.sk