Rock’n’Roll a Balaton parton - összeállt a Sörolimpia programja

Rock’n’Roll a Balaton parton - összeállt a Sörolimpia programja

Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont augusztus 26-a és 29-e között.

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a péntek és szombati napokon is sikerült behúzni a teltházat.

A Balaton parti rockfesztivál idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock és metál zene apraja nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. Az idei évben a Tankcsapda maroknyi fellépése közül egy a Sörolimpián lesz. Révész Sándor -Závodi János Piramis Évek produkciót pedig csak nagyon ritkán lehet hallani, de ők is elfogadták a felkérést. Felvidékről ott lesz ezúttal is a Rómeó Vérzik és a Phoenix RT is.

A teljesség igénye nélkül emellett fellép:

Road zenekar
EDDA Művek
Beatrice
Alvin és a Mókusok
MOBILMÁNIA Vikidál Gyulával
Lord
Depresszió
Leander Kills
Kalapács
AWS
Pokolgép
Sing Sing
Moby Dick
Junkies
Fish!
Zorall
Useme
Auróra
Akela
Triász
Cool Head Klan
Blues Company
Dust N’ Bones
Iron Maidnem
AB/CD
RATM Tribute By Subscribe
Nomad
Romer
Rózsaszín Pittbull
Don Gatto
és még mások.

A több mint 40 zenekar 4 napon keresztül 3 színpadon lesz hallható.

 

Sörolimpia

 

A Sörolimpián nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók se unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzésen nem kevesebb, mint 20-30 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balatoni táj körül. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont. Fesztivál és nyaralás 4 napban.

ATEMPO.sk