Az Eucharist, Mező Misi és Malek Andrea az Akusztik színpadán (+VIDEÓ)

Az Eucharist zenekar a keresztény könnyűzene egyik jeles hazai képviselője, immár közel 25 éve. A Gável András és Gável Gellért testvér- és szerzőpáros dalai ezúttal Mező Misi – aki néhány dalban társ-zeneszerzőként is megjelenik – közreműködésével hallhatóak az Akusztik színpadán.

A hitvalló, Istent dicsérő dalok között megtaláljuk Sillye Jenő, a hazai keresztény popzenekultúra veterán apostolának „Múlnak az évek” című gyönyörű számát. Az előadók a Magna Cum Laude, illetve Kara Misa dalszerző „Piros az alma” című, a bűnbeesésről és a kísértésről szóló, kvázi bibliai üzenetű énekét is műsorra tűzték. 

 

 

Az est sztárvendége a Soulistic zenekar énekesnőjeként is megismert Malek Andrea, aki bársonyosan simogató hangjával tökéletesen illeszkedik az akusztikus megszólalásba.

A keresztségben, Krisztus megváltói szeretet-tettének köszönhetően Isten gyermekeivé lett emberek osztják meg velünk, hogy az életük egyedül Istennel lehet kerek és egész. Elmesélik, hogyan találkoztak a „belső szobájukban” azzal a Valakivel, aki végérvényesen megváltoztatta mindennapjaikat.

 

 

Eucharist koncert április 5-én hétfőn 22.10-kor az M2 Petőfi TV-n!

ATEMPO.sk / MTVA