Napi Tempó – Esti koncertek előtt pörgeti majd a hangulatot az ATEMPO Gombaszögön

Naponta tart majd közönségtalálkozókat portálunk, az ATEMPO.sk a Gombaszögi Nyári Tábor Korona Színpadán. A Napi Tempó sok műfajjal, izgalmas előadókkal, friss információkkal szolgál élőben a közönségnek keddtől szombatig. És a néző is kérdezhet!

 

Július 12. kedd

17 óra – 30fok árnyékban

Szinte egyenesen a turnébuszból lép majd a színpadra a zenekar, amelynek tagjai a zenén kívül más művészeti ágakban is nagyon otthon vannak.

 

 

17.30 óra – HoryZone

Attila, a dobos, Niki, az énekesnő, Anna, a gitáros és Luci, a basszusgitáros Krasznahorkaváraljáról. Két 19 és két 20 éves zenész a szomszédból.

 

 

Július 13. szerda

17.30 óra – Storyum

Kiváló hazai zenészek, globális mondanivalóval. Arról mesélnek, amiben élünk. Arról is, hogyan lehetne jobb a világ. És kiadták a hazai magyar zenei szcéna egyik legjobb cédéjét.

 

 

18 óra – Slow Village

Leplezetlen hip-hop, remek videoklipek, a mai kor szóban és képben. Százezres megtekintések a híres-neves videó megosztón, fesztiválok legjobban várt fellépői. Jönnek, fellépnek és maradnak is egy kicsit Gombaszögön.

 

 

Július 14. csütörtök

18 óra – Eleven Költők Társasága

Keleti András (Colorstar, Budapest Bár), Kohánszky Roy (Roy és Ádám), Gréger Zsolt zenészek este 5 óra körül érkeznek Gombaszögre. Lőrincz P. Gabriella, Regős Mátyás Mátyás, Kopriva Nikolett költők, akiknek a költeményeit is megzenésítették, már kora délután a táborban lesznek. Bepillanthatunk egy értékes izgalmas műhely titkaiba.

 

 

Július 15. péntek

17.30 – Mihályi Réka

A Masni és Pocó című, Szabados Böbe és Filner Olivér bábművészekkel előadott interaktív gyermekkoncert és a 10 zenésszel, köztük Mujahid Zoltán énekessel felálló Group”N’Swing fellépése között, a párkányi strandon áténekelt nyarakról, kislányáról, Adélról beszélgetünk majd, és arról, hogyan lesz énekesnő egy végzett jogász.

 

 

18 óra – Jakuza Ritual

Erik Dang Dinh, a legendás gútai rapper bizonyára arról is beszél majd, miért örül mostanában, ha valaki azt mondja neki, „Kivankive?”

 

 

Július 18. szombat

17 óra – Arizóna

Reméljük, a Konora Színpadra is jut majd abból az energiából, amivel a dunaszerdahelyi zenekar teszi a dolgát. Énekesnőjük Maja sok történetet tud, alaposan kifaggatjuk.

 

 

17.30 – Dallos Bogi

Egy bájos énekesnő zárja majd a Napi Tempók sorát. Nyarairól, a nyári fesztiválokról, táborokról és legújabb dolgairól faggatjuk majd Dallos Bogit.

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: archívum