A Tehetség A Tét és Az év hangja legjobbjai is fellépnek

140 szereplő áll majd színpadra július 17-én, vasárnap, Kolozsnémán, az 59. Járási Dal és Táncünnepélyen. 6 hagyományőrző csoport mellett, a Csallóközi Cigányzenekart, illetve a TAT és az Év hangja legjobbjait láthatja a közönség. Késő este Omega Revival koncert lesz.

„A hagyománynak szeretnénk teret adni ötvenkilencedik alkalommal is, egyben fórumot biztosítunk a legújabb generációnak, hogy évek múlva is legyenek fellépők a Csemadok-rendezvényeken” – fejtette ki Vass Laura komáromi területi Csemadok-titkár, társszervező, hozzátéve, hogy az idei kísérőprogram Csótó László grafikusművész kiállítása lesz.

Július 17-én, vasárnap délután két órakor kezdődik a program Kolozsnémán, a szokott helyen, az óvoda tágas udvarán álló fedett színpadon. Szalay Rozália polgármesterasszony és Petheő Attila járási Csemadok-elnök beszédei után éneklő- és tánccsoportok, citerazenekar és mazsorettek adnak több órás színes műsort.

Fellépnek az Év hangja győztese, a komáromi Židek Alexandra, valamint az énekverseny további helyezettjei, Nátek Eszter, Mezei Attila, Vida Barbara, Keszegh Vivien és Tóth Máté. Utánuk a Tehetség A Tét csapatáé lesz a színpad.

Hétvégén eldőlt, ki lett az Év hangja 2022-ben (FOTÓKKAL)

Ők a Tehetség A Tét győztesei! – Közös dalt is nyert a 8 induló – OTT JÁRTUNK!

Közben 17 órakor a Csallóközi Cigányzenekar szórakoztatja majd a közönséget. Este fél kilenckor kezdődik az Omega Revival koncertje. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

59. Járási Dal- és Táncünnepély Kolozsnémán – részletes program

ATEMPO.sk
Fotó: Bárány János