Utolsó – az Ismerős Arcok exkluzív lemezbemutató koncertje a tévében

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt 2 évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.

A Máté Péter díjjal kitüntetett együttes művészetét az egyedi hangzásvilág mellett a mindenki által érthető és befogadható gondolatok jellemzik.

Az Ismerős Arcok a palócok között is otthon voltak (FOTÓK+VIDEÓ)

5 évvel a legutóbbi zenealbum megjelenése után, a zenekar 2022-ben újabb lemezzel örvendeztette meg a lelkes közönségét, melyen ismert vendégművészek is szerepeltek.

Vajon tényleg itt az Utolsó? – megjelent az Ismerős Arcok várva várt új lemeze

A régóta várt zenei anyagba nagyon sok gondolatot, érzelmet, dinamikát és lírát fektettek, sajátos kontextusba helyezve ezáltal az elmúlt évek történéseit és eseményeit.

 

 

Az új dalokat egy lemezbemutató turné kertében mutatták be, melynek extrakoncertjére Budapest új művészeti és kulturális központjában, az Eiffel Műhelyházban került sor.

Meghívott vendégként Szalóki Ági (Liszt Ferenc- és Artisjus-díjas, Fonogram díjas és a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett) énekesnő, Migovics Zoltán virtuóz harmonikaművész, Bér Zsolt - Stencli Tamás - Abbas Murad fúvós szekció lépet fel a zenekarral az exkluzív koncerten.

Az erről készült felvételt most a tévében is megnézhetjük, június 4-én, 22.20-tól a Dunán.

A koncerten az új lemez dalai mellett a régi slágerek is elhangoztak, az utolsó dal pedig, mint minden koncertjükön a Nélküled.

„Egy alkalommal próbáltuk meg kihagyni a Nélküledet, égzengés lett belőle” – Interjú Nyerges Attilával

EZ, ATEMPO.sk