Rúzsa Magdi, Nox, Zorán és a 40 éves István, a király rockopera is a Tokaj Fesztiválkatlan programjában

Mások mellett Kispál és a Lovasi, Fenyő Miklós, Geszti Péter, Rúzsa Magdi, a Carson Coma, a Nox, Zorán és a 40 éves István, a király rockopera is szerepel a Tokaj Fesztiválkatlan idén nyári programjában.

Az ország egyik legnagyobb szabadtéri színházában augusztus 26-ig várják az érdeklődőket, a zenei programok mellett előadásokkal és beszélgetésekkel is.

A Tokaj Fesztiválkatlanban először ad koncertet Fenyő Miklós, a Carson Coma és a Nox is. A Kispál és a Lovasi produkcióban a Kispál és a Borz különleges, ritkán játszott szerzeményeit is hallhatja a közönség, a Best of Geszti koncert a Rapülők, a Jazz+Az, a Gringo Sztár és a Létvágy dalait sűríti.

Rúzsa Magdi augusztus 5-én lép színpadra, az augusztus 26-i zárókoncertre Zorán és zenekara az előadó legismertebb slágereivel és zenei csemegékkel egyaránt készül. Augusztus 11-én és 12-én is bemutatják a 40 éves István, a király rockoperát népszerű énekes-színészekkel, a Crescendo Music Orchestra kíséretével. Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Szomor György, Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Malek Andrea, Serbán Attila, Herczeg Flóra, Jegercsik Csaba, Sándor Dávid és a felvidéki Derzsi György lép színpadra.

A kínálatban szerepel továbbá Kalap Jakab saját dalaiból álló bábkoncertje gyerekeknek, a Budafoki Dohnányi Zenekar Cinefonic műsora a filmzeneirodalom legjavával, a színházat kedvelők számára előadják a Csókos asszony című operettet a Pesti Művész Színház előadásában. Szente Vajk rendezésében mutatják be az Aranylakodalom című vígjátékot, a Madách Színház Mamma Mia! című musicaljét először játsszák Tokajban a mindenki által ismert ABBA-slágerekkel.

A zenés programokon túl előadást tart Pál Feri atya, látható lesz Nyáry Krisztián és Bősze Ádám szórakoztató estje a Himnuszról, a humor képviselői közül pedig Bödőcs Tibor adja elő stand up estjét.

RÉSZLETES MŰSOR

ATEMPO.sk