A tévében láthatjuk 2021 egyik legnézettebb magyar mozifilmjét - itt a Nagykarácsony

A tévében láthatjuk 2021 egyik legnézettebb magyar mozifilmjét - jön a Nagykarácsony

A Nagykarácsony című romantikus film lett 2021 egyik legnézetteb magyar mozis alkotása. Idén karácsonykor a tévé képernyői előtt ülve élvezhetjük a kitűnő színészek játékát Tiszeker Dániel rendezésében.

 

Nagykarácsony film

 

A romantikus és humoros vígjátékban Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla, Hernádi Judit és Mészáros Máté látható.

 

 

A film története szerint Arnold, a tűzoltó, minden kollégája példaképe meg akarja kérni a barátnője kezét. A romantikus esemény azonban katasztrófába torkollik és egy furcsa baleset hatására a tűzoltó még tériszonyos is lesz, akit egy karácsonyi vásárba száműznek egy gyermekelőadás tűzvédelmi ügyeletesének, ahol megismerkedik egy lelkes tanítóval.

 

 

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő romantikus vígjáték forgatásán Tiszeker Dániel állandó munkatársaival dolgozott: Pataki Ádám operatőrrel, Mészáros Attila vágóval, Keszei Borbála jelmeztervezővel, Horváth Viktória és Nánássy Zsolt látványtervezőkkel és Kálmán Eszter díszlettervezővel.

A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős írócsapata Horváth András Dezső, Fehér Gáspár és Fehér Boldizsár írta. A zeneszerző Balázs Ádám, a film producerei Lévai Balázs és Osváth Gábor.

December 26-án, kedden este 21.40-től láthatjuk a tévében az RTL-en a nagysikerű filmet. 

EZ, ATEMPO.sk