Az Ismerős Arcok felvidéki turnéra indul a Kor-Zárral

November végén Felvidéken turnézik az 1999-ben alakult Ismerős Arcok zenekar. Három helyszínen találkozhatunk velük, ahol két alakalommal a hazai Kor-Zár lesz a vendégük. Az esték folyamán közreműködik még Kátai Zoltán, aki az Ismerős Arcok új lemezén is szerepel.

“Csak a zene…” címmel az Ismerős Arcok idén októberben jelentették meg új albumukat. A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva nagyváros és a világ zajától – hosszú napokon át – műfaji korlátok nélkül alkothatott. Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott zenei stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.
A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban – amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik – a hagyományos rockzenei hangzás mellett újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit.

A lemezmegjelenést követően a zenekar a “Határon túlról, szívektől innen…” gondolat jegyében, Kárpát-medencei lemezbemutató koncertturnéra indul, melynek során jut el a Felvidékre is.

A zenekar életében mindig kiemelkedő jelentőséggel bírnak a határon túli magyarsággal történő találkozások, fellépések. A különleges atmoszférájú koncertek során egy sajátos szimbiózis alakul ki a közönséggel, amely mindig életre szóló élménnyel ajándékozza meg a zenészt és a hallgatóságot egyaránt.

 

A felvidéki koncertturné állomásai:

November 25. 18.00, Dunaszerdahely, VMK (vendégzenekar: Kor-Zár)
November 26. 18.00, Érsekújvár, Lovarda (vendégzenekar: Kor-Zár)
November 27. 19.00, Rimaszombat, VMK

ATEMPO.sk