Ahogy ti zenéltek, mi úgy tapsolunk! – A nagy évindító ATEMPO ankét (utolsó rész)

Ahogy ti zenéltek, mi úgy tapsolunk! – A nagy évindító ATEMPO ankét (utolsó rész)

Tizennégy felvidéki magyar zenekart, előadót faggattunk arról, milyen volt számukra 2023, van-e egy jó sztorijuk az évből, és mit várhatunk tőlük januárban.

Jöjjön az utolsó rész.

Ahogy ti zenéltek, mi úgy tapsolunk! – A nagy évnyitó ATEMPO ankét (első rész)

Ahogy ti zenéltek, mi úgy tapsolunk! – A nagy évindító ATEMPO ankét (második rész)

Ahogy ti zenéltek, mi úgy tapsolunk! – A nagy évindító ATEMPO ankét (harmadik rész)

Ahogy ti zenéltek, mi úgy tapsolunk! – A nagy évindító ATEMPO ankét (negyedik rész)

 

Rómeó Vérzik

A tavalyi évünk azt hiszem nagyon jól sikerült. Sokat voltunk színpadon és sok ember előtt léphettünk fel. 2023 azért is emlékezetes számunkra, mert talán az elmúlt 5-10 évben nem léptünk annyiszor fel itthon a Felvidéken, mint ebben az évben. Azt láttuk, hogy nagyon ki voltak, vannak éhezve a felvidéki nézők ránk, és ezt jó volt látni, élmény volt megtapasztalni.

 

Rómeó Vérzik

 

Azt hiszem, velünk annyi minden történik még mindig, hogy nem tudnék kiemelni egy-egy sztorit.

Annyit azért elárulhatok, hogy amikor a december 16-ai budapesti koncertünkön meghallottam, hogy több ezer torokból zúg hogy „Rómeó Vérzik örökké!”, emlékezetes és kedves lesz számunkra.

Januárban egy kicsit háttérbe vonulunk, viszont annál aktívabbak leszünk. Február elején megyünk Gilához stúdióba, hogy egy-vagy két dalt rögzítsünk, aztán kijövünk egy klippel.

2024-ben lesz 20 éves a legsikeresebb albumunk az Engedd belém, erre spéci pólóval, ajándékokkal sőt lehet LP-vel is kijövünk.

Nyáron remélhetőleg sokat fogunk játszani, ősszel pedig lesz egypár Engedd belém ünnepi állomás. Azt kell, hogy mondjam most nagyon erős a zenekar. Ezt most egy kis háttérmunkával is bebiztosítjuk.

 

 

SABRƩ

A 2023-as év mozgalmas volt mindnyájunknak. Tanulmányok, munka és a család mellett, találtunk időt a hobbinkra is, hiszen áprilisban bemutatkoztunk a nagyérdemű előtt egy majdnem teltházas koncerttel a komáromi RÉV színpadán. Ezután elbújtunk a próbateremben, tovább finomítottuk a repertoárt, majd október végén új dalokkal, felkészültebben szórakoztattuk közönségünket. Köszönjük a Hypnosphere-nek, a CloudBurst-nek a lehetőséget és a közös koncerteket! És a Cooltourstar-nak, hogy bennünket választottak a három helyszínes felvidéki miniturnéjukra előzenekarként! Köszönjük szeretteinknek, családtagjainknak a támogatást, nézőinknek, hogy eljöttek és megismertek bennünket.

 

SABRƩ

 

Az 5 koncertből egyetlen egy olyan volt, ahol nem volt senki beteg a tagok közül, vagy nem szakadt el a nadrágja.

A szilveszteri vigadozás után fejest ugrunk a mély vízbe. Terveink között szerepel a videómegosztó portálokon keresztül eljutni az emberek otthonába is, hogy ne csak a színpadon hallhassanak bennünket. Készülünk felvenni saját szerzeményeket, alkalmasint videoklippel együtt megjelentetni azokat, és újabbnál újabb, jobbnál jobb dalokkal megörvendeztetni magunkat, hallgatóinkat. Reményeink szerint több helyen, nagyobb volumenű koncerteket adhatunk majd, s a mostani rajongósereg mellett, új helyszíneken, új emberekkel találkozhatunk majd! BUÉK!

 

Bárány János, ATEMPO.sk