OTT JÁRTUNK: Így hódította meg Felvidéket Kökény Attila és Rakonczai Viktor (FOTÓK)

OTT JÁRTUNK: Így hódította meg Felvidéket Kökény Attila és Rakonczai Viktor (FOTÓK)

A Megasztár felfedezettje, Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas zenész, Rakonczai Viktor decemberben közös turnéra indultak. Ennek voltak és még vannak is Felvidéki és Magyarországi állomásai. Mi Nagymegyeren kaptuk őket lencsevégre.

A két előadóművész első találkozása 2011-re nyúlik vissza, amikor Attila Megasztár utáni első szóló lemezéhez keresett az akkori kiadója szerzőket, dalokat. A lemezének címadó dalát (Nincs semmi másom) Viktor készítette. 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek. Ebből született meg többek közt a Bűnös szerelem című dal és a közös turné is.

 

Kökény Attila

 

Az Ébredés című koncertjeik keretében már hangolódhatunk az ünnepekre, csodás karácsonyi, ünnepi dalok csendülnek fel a saját szerzemények mellett.

A két kitűnő előadóművészt élő zenekar kíséri, ezúttal Balogh László (dob), Pál Gábor (basszusgitár), Jász András (szaxofon), Dajka Krisztián (gitár) összetételben.

 

Rakonczai Viktor

 

Nagymegyeren teltház előtt léptek színpadra a Plauter Kúriában és nyűgözték le a lelkes közönséget.

Felvidéken Rimaszombatban, Komáromban és Párkányban találkozhatunk még velük, de év végéig Tatabányán, Zalaegerszegen és Csongrádon is hallhatjuk őket. 2024-ben pedig már most bejelentettek jó néhány közös koncertet.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk