ÚJDONSÁG: Andrea Bocelli egy csodálatos dallal kíván boldog karácsonyt

A népszerű olasz tenor, Andrea Bocelli egy, a novemberben megjelent új lemezén szereplő dalának karácsonyi verziójával kíván kellemes ünnepeket a rajongóknak.

A Return To Love szerzeményben eredetileg Ellie Goulding angol énekes, dalszerző működik közre. Ezúttal azonban szólóban és egy kórus kíséretében hallhatjuk a dalt, amihez klip is készült.

 

 

A 60 éves Andrea Bocelli karrierje a kilencvenes évektől napjainkig példátlan sikertörténet. Énekelt pápáknak, elnököknek, királyoknak és királynőknek, fellépett a világ valamennyi nagy koncerttermében, operaházában, nemzetközi rendezvényeken (olimpiai játékokon, világbajnokságon), teltházas koncerteket adott csarnokokban és 85 millió lemezt adott el.

Elnyerte a Golden Globe-díjat, hétszer a Classical Brit és ugyanennyi alkalommal a World Music Awardsot, csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.

Operaszereplései mellett olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Céline Dion, Tony Bennett, Ariana Grande, Jennifer Lopez és Nicole Scherzinger. Legnagyobb slágere a Con te partiro, amelynek angol verziója, Sarah Brightmannel közös duettje, a Time to Say Goodbye megjelenésekor minden lemezeladási rekordot megdöntött és több tucatnyi országban vezette a slágerlistákat.

EZ, ATEMPO.sk