ÚJDONSÁG: Te vajon emlékszel, hogy „Mikor lett vége?“ - itt a Benjamin Gabe első magyar nyelvű dala

Meg tudjuk mondani, mikor lett vége a télnek, vagy a nyárnak? Emlékszünk pontosan a pillanatra, mikor váltunk gyerekből felnőtté? Mikor fogtuk utoljára azok kezét, akik már nincsenek velünk? Hogyan múlt el a szerelem, amiről azt hittük, örökké fog tartani?

Ezeket az érzéseket járja körbe a dunaszerdahelyi  Benjamin Gabe legújabb dala, amely a Mikor lett vége? címet viseli. A dal a zenekar első magyar szövegű szerzeménye, ami egy szöveges videó kíséretében jelent meg.

„Szeretnénk, ha ebben a dalban mindenki megtalálhatná magát, a saját emlékeit, élményeit, fájdalmait, de örömét is. Én attól lennék igazán boldog, hogy aki meghallgatja a dalt és értelmezi a szövegét, az rátalál benne önmagára“ – nyilatkozott a dalról Madari Gábor, a zenekar frontembere.

Az idáig kizárólag angol dalokat megjelentető Benjamin Gabe gitárosa, Gerő János elárulta, hogy miért is jött most el az idő a magyar nyelvű szövegre.

„Igazából annyi helyről és olyan sokszor kérték már ezt tőlünk, hogy úgy döntöttünk, fejet hajtunk. Tény, hogy a zenekar legtöbb támogatója magyar ajkú, ezért ez egyfajta ajándék is nekik tőlünk a folyamatos támogatásért cserébe“.

 

 

A Benjamin Gabe még az is elárulta, nemsokára egy új videoklippel jelentkeznek Something Real című dalukhoz.

ATEMPO.sk