Rúzsa Magdi, Pataky Attila, Hevesi Tamás – hallgasd meg a Fradi válogatásalbumát

A nagy Fradi lemez: a zene ereje címmel jelent meg a Ferencváros ihlette válogatásalbum. "Történelmi pillanat a Fradi életében a lemez megjelenése" - mondta Volly György, a zöld-fehér klub kommunikációs igazgatója.

Joós István, a lemezt kiadó Magneoton Music Group vezérigazgatója a labdarúgás és a zene párhuzamait ecsetelte, kiemelve: a focistának és a zenésznek is jó ritmusérzéke kell, hogy legyen, mindkét területen óriási munka szükséges a siker eléréséhez, ahhoz pedig még több, hogy a csúcson maradjon valaki. A zenei szakember arról is beszélt, hogy a CD-n hallható 14 dal különböző stílusú, mégis egységes hangulatot képvisel. Vannak új szerzemények és átdolgozások is az "ország népszerű előadóinak" tolmácsolásában.

"Kubatov Gábor elnök úrral két közös szenvedélyünk van: az egyik a Fradi, a másik a zene" - mesélte Lotfi Begi lemezlovas és producer a mű megszületésének ötletéről. "A meccseken sokat beszélgettünk egy esetleges Fradi-lemezről" - mondta, és elárulta: 13 éves kora óta Fradi-drukker, és azzal, hogy a lemez producere lehetett, megvalósult egy álma.

 

A Fradi lemez közreműködői

 

"Mi mindig és mindenben elsők akarunk lenni, amikor lemezt adunk ki, akkor is ez a cél vezérel bennünket" - hangsúlyozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke, majd emlékeztetett: több mint három éve kezdtek beszélgetni a lemezről Lotfi Begivel.

A lemezen közreműködik Rúzsa Magdi, Pataky Attila, Hevesi Tamás, Dér Heni, Caramel, Sipos Péter, Nyári Kálmán, a Hősök, Náksi, Kozso, DrBRS, Szasza és Bűdi Szilárd is.

"A nagy Fradi lemez: a zene ereje!" album online és CD-formátumban jelent meg. A későbbiekben a kifejezetten gyűjtőknek szánt zöld színű bakelit is megjelenik majd 100 számozott példányban.

HALLGASD MEG A DALOKAT:

 

{youtube}https://youtube.com/playlist?list=PLi7gEmWQedJ1oneKuFshr2h6KvnRunfI8{/youtube}

 

A nagy Fradi lemez dallistája

1. Lotfi Begi x B-közép - Mi vagyunk a Ferencváros
2. Rúzsa Magdi - Olé
3. Lotfi Begi x Dér Heni - Freed From Desire
4. Lotfi Begi x Pataky Attila - Álmodtam egy világot
5. Lotfi Begi x Náksi feat. Kozso, DrBRS - A hold dala
6. Lotfi Begi x Hevesi Tamás - Ezt egy életen át kell játszani
7. Lotfi Begi x Hősök - Bajnok a Fradi
8. Caramel - A felszarvazottak balladája
9. Szasza - Zöld zászlók, Zöld sasok
10. Sipos Péter - Édesanyám, kedves anyám
11. Bűdi Szilárd - Az én csapatom
12. Nyári Kálmán - Nélküled
13. Lotfi Begi x Dér Heni - Freed From Desire (Dj Junior remix)
14. Nyári Kálmán - Nélküled (Disco's Hit remix)

ATEMPO.sk
Fotó: Kubatov Gábor Facebook oldala