Csajbandát alapított a Wellhello? – Itt az új klip

„Bevállalós csajok jelentkezését várom! Lacika69” vagy „Kaposvár környékén lenne kedve valakinek ismizni?”. A tévéképernyőd alján futottak ilyen a feliratok a ’90-es években. Meg voltak bőgatyák, haspólók, Buffalo cipők, csaj- meg fiúbandák, zenetévék klippremierei.

A Wellhello, azaz Diaz meg Fluor Tomi most – Miller Dáviddal kiegészülve – visszahozza mindezt új, CRUSH 2 című dalának klipjében, amely mintha a zenetévék hőskorába repíteni időgéppel a nézőt.

A DJ Andróval közös CRUSH hatalmasat ment a rádiókban, nemcsak a tavalyi nyár egyik legnagyobb slágere lett, de még az idén is ott trónolt a slágerlisták első traktusában. A szemfülesek a klipben felfedezhették azoknak a számoknak a címeit, amelyeket azóta már ki is adott a Wellhello – a sorban az utolsó a CRUSH 2.

A klipben pedig feltűnik a címben is említett lánybanda. A Temesi Ádám rendezte videóban a csapatot a konferálásban is otthonosan mozgó Miller Dávid mutatja be, akik valójában Farkas Amáta, Varga Vivienn és Gera Vilma.

 

 

A Wellhelloval számos helyszínen találkozhatunk élőben idén nyáron is. Augusztus közepén pedig Felvidékre is ellátogatnak, a tardoskeddi Szent István Napokon adnak koncertet.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Youtube