Bemutatkozik az új Csókkirály – feldolgozták a Hungária örök klasszikusát (+KLIP)

Teljesen új köntösbe öltöztette a Hungária örök klasszikusát T. Danny: a Csókkirály újragondolt verziójában a népszerű magyar rapper múltjára is fény derül, a dalhoz készült videóklipben pedig egy jól ismert arc is feltűnik.

A Csókkirály feldolgozásával egy régi álma vált valóra a fiatal rappernek: egyedi stílusával az ikonikus szám egy teljesen új oldalát mutatja meg – mindezt úgy, hogy az eredeti sláger karakterisztikus elemei továbbra is visszaköszönnek, ezzel is tisztelegve a Hungária és Fenyő Miklós előtt.

Elmondása szerint könnyen tudott azonosulni a Csókkirály karakterével, illetve annak laza és vagány stílusával, ezért is esett erre a dalra a választása. „Már tiniként is szívesen belebújtam a Csókkirály szerepébe – bár ki ne tenné? Egy népszerű, sokak által ismert, csibész figura, akiről fiatalon sokan álmodoztak. Ekkor is szerettem a figyelem középpontjában lenni, valószínűleg ezért is kerültem a zenei pályára” – mondta el T. Danny, azaz Telegdy Dániel a dalpremier kapcsán.

A dalhoz készült videóklipben párhuzamosan láthatjuk T. Danny mai és gyerekkori énjét, ahogy megélik a slágert, és még Fenyő Miklós is feltűnik egy jelenet erejéig.

„Megtisztelő és egyben szuper élmény volt a dalon dolgozni. Őszintén nem gondoltam volna, hogy valaha hozzányúlhatok egy ilyen kaliberű slágerhez. Nagyon boldog vagyok, hogy mindezt úgy tehettem, hogy nem csak az eredeti műhöz, de önmagamhoz is hű maradhattam” – tette hozzá T. Danny.

 

 

Augusztus végén Felvidéken is hallhatjuk élőben az újdonságot a Bősiek Bősért After Partyn.

ATEMPO.sk
Fotó: Youtube