Új köntösben az Első Emelet örökzöldje - Csakazértis szerelem (+KLIP)

YA OU élete fenekestül felfordult közel két hónappal ezelőtt, amikor megszületett Békefi Vikivel közös kislánya. A friss apuka amellett, hogy imádja a szülői lét minden velejáróját, újra belevetette magát a munkába és óriási tűzzel ragadta meg a mikrofont. Ezúttal az Art Avenue elismert producereivel közösen érkezik a „Csakazértis szerelem” klasszikusa egy mindent elsöprő feldolgozásban. 

Lendületes, energikus és abszolút időtálló sláger az Első Emelet örökzöldje, amelyet most a világhírű, szegedi elektronikus zenei producer, Myon és 20 éve zenélő lemezlovas-producer, Gángó Krisztián (Gango) gondoltak újra. Az Art Avenue névre keresztelt formáció a felvétel készítése során kivett egy-egy szeletet a régi idők hangzásából és kiegészítette egy kis kortárs poppal, hogy végeredményként egy nyári, édes életérzésű synthwave-szám szülessen.

„Együttműködőként miért pont YA OU-ra esett a választásunk? Ahogy a dal kiválasztásához, úgy ehhez sem fért kétség. A srác egyszerűen ZSENI” – mesélte az Art Avenue a kínai származású előadóról, akit egy egész ország megszeretett a Sztárban sztár leszek! műsorában.

Videóklippel együtt debütál a „Csakazértis szerelem”, amelyben a tehetséges énekes egy igazi szívtipró szerepébe bújik.

 

 

Itt pedig az eredeti

 

ATEMPO.sk
Fotó: Kovács Kinga