Vajon ki lett a kiválasztott? - kiderül a Kiss Zenészek kisfilmjéből (KLIP)

A felvidéki zenei élet egyik kiemelkedő könnyűzenei formációjává nőtte ki magát az elmúlt tíz évben a Kiss Zenészek együttes. Nem csak zenei, de a képi megjelenéseik is mindig tartogatnak izgalmakat. És persze a koncertjeik is, a napokban épp a párkányi közönséget nyűgözték le.

A tíz éves Kiss Zenészek Párkányt is meghódították (+FOTÓK)

Legújabb klipjükben Ipoly menti és magyarországi szereplőkkel dolgozott együtt a csapat.

 

Kiss Zenészek

 

„Szándékosan olyan kisfilmet szerettünk volna forgatni, amelyben hozzánk hasonló, velünk egykorú fiatal srácok is szerepelnek. Lehet, hogy most elszomorodnak a férfi hallgatóink, de reméljük, hogy a sok karakterben megtalálják magukat, s tudnak azonosulni egy-egy jellemmel, figurával. A fiúk tehetségükkel és macsóságukkal le akarják nyűgözni a főszereplőt, de ez nem sikerül... vagy mégis?” - mondta Csáky Máté, a formáció vezetője.

A dalszöveget Böjtös Natália írta, aki egyben a videóklipet is rendezte és a főszereplőt is alakítja. Ő az aki válogat a jelöltek közül, de hogy ki lesz a befutó csak a végén derül ki.

 

 

Az együttes klipjét ezúttal is Csáky Mátyás (KINEO Production) forgatta. A producer Kiss Kristóf, valamint Tóth Zoltán volt, aki a hangmérnöki feladatokat is ellátta.

 

Kiss Zenészek

 

„Most, hogy jön az őszi-téli időszak, nincs pihenés, teljes erővel megyünk előre! Az a szakasza jön az évnek, amikor a “színfalak mögött dolgozunk”. Sok-sok tervünk van a következő szezonra, de mindenesetre lesznek még meglepetések idén is.” - mondta portálunknak korábban Szarka Máté, az együttes dobosa.

A zsűrit is megkönnyeztették a Kiss Zenészek – az Öröm a zene díjazottjaival beszélgettünk

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás