Kool & the Gang, Incognito, Mario Biondi, Matt Bianco – erős program az idei Paloznaki Jazzpikniken

Paloznaki Jazzpiknik

A világhírű Kool & the Gang koncertjével indul az idei Paloznaki Jazzpiknik, amely augusztus 3-án, 4-én és 5-én nemzetközi és magyar előadókkal, valamint színvonalas gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.

A Homola Pincészet hatodik alkalommal megrendezendő programsorozata 3 napon át, 4 színpadon, 20 koncerttel várja a látogatókat. A fesztivál 2015-től a Nagyon Balaton rendezvénysorozat tagja.

Idén egy különleges nulladik nappal indul a Jazzpiknik: a Group'n'Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a Nagyszínpadon.

Augusztus 4-én fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, majd a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi. Az Incognito előtt a Kéknyúl & Jónás Vera veszi birtokba a Nagyszínpadot, míg a Tájház Színpad fő fellépője ezen a napon a The Qualitons lesz.

Augusztus 5-én a Swing á la Django és a Peet Project lép fel a Nagyszínpadon, az este sztárja pedig a Matt Bianco lesz, aki a holland New Cool Collective-vel érkezik. A Tájház Színpadon az Antal Gábor trió kezdi a napot, majd fellép a Dj Bootsie Live Band, az estét pedig a Sárik Péter trió és Berki Tamás zárja.

A Sáfránkert Vendéglő előtt a falu főutcáján jazzformációk szórakoztatják a járókelőket. Idén újdonság lesz a Pezsgő terasz.

A Jazzpikniken a Balaton északi partjának éttermei és kézműves termelői biztosítják a harapnivalókat. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli pincészetek válogatott borai is.

Idén is lehet TukTukokkal közlekedni a helyszínek között. Délutánonként interaktív programok várják a gyerekeket a Tájház udvaron és a Nagyszínpad mellett.


Program

2017. augusztus 3.

Nagyszínpad:
18.30 Group'n'Swing
21.00 KOOL & THE GANG

2017. augusztus 4.

Nagyszínpad:
18.00 Kéknyúl & Jónás Vera
19.30 Incognito
21.30 Mario Biondi

Tájház Színpad:
18.30 Még szervezés alatt
20.15 Még szervezés alatt
22.30 Qualitons

2017. augusztus 5.

Nagyszínpad:
18.00 Swing á la Django
19.30 Peet Project
21.30 Matt Bianco feat New Cool Collective

Tájház színpad:
19.00 Antal Gábor Trió
20.30 Dj Bootsie Live Band
22.30 Sárik Péter trió és Berki Tamás

ATEMPO.sk / MTI