Ég és föld - Rúzsa Magdi Felvidéken turnézik

Rúzsa Magdi

A népszerű Máté Péter-, Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Rúzsa Magdi Ég és föld című koncertjével Felvidéken turnézik. Novemberben és decemberben az ország négy különböző pontjain áll majd színpadra: Dunaszerdahelyen, Komáromban, Kassán és Érsekújvárban.

A koncertek különlegessége, hogy régi és új slágerek szólalnak meg egyedi hangszerelésben.

Magdit ezúttal is állandó zenekara kíséri majd:

Závodi Gábor (billentyűk)
Sántha Gábor (gitár)
Hoffer Péter (dobok)
Kovács Barnabás (basszusgitár)
Kozma Norbert (gitár)

 

A koncertturné állomásai

November 20. (szerda), VMK - Dunaszerdahely
November 21. (csütörtök), VMK - Komárom
December 8. (vasárnap), Művészetek Háza - Kassa
December 11. (szerda), Lovarda - Érsekújvár

 

 

Rúzsa Magdi pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.

2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel, 2017-ben az Éden, és a Mosd fehérre, 2018-ban a Légzés, és az Aduász, 2019-ben a Mona Lisa című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.

2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, amit eddig számos városban (Felvidéken is) mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt. 2016-ban megkapta az év női előadója Petőfi Zenei Díjat, és a legjobb női előadó kategóriában Comet díjat. 2018 februárjában másodszor adott 20 ezer ember előtt dupla koncertet a Budapest Arénában.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk