Megvan a 2020-as MartFeszt időpontja

Megvan a 2020-as MartFeszt időpontja

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a MartFesztet, azaz a Martosi Szabadegyetemet 2020-ban. Most már a pontos a dátumot is feljegyezhetitek, hisz a szervezők nyilvánosságra hozták.

2020. július 8-a és 12-e között ismét felpezsdül az élet Martoson, ahonnan ezúttal sem hiányozhatnak a legismertebb zenekarok, fellépők.

Jövőre biztosan ott lesz a fesztiválok egyik felkapott zenekara, a 2013-ban alakult erdélyi Bagossy Brothers Company, akik három nagylemezt s többek közt olyan slágert is magukévá tudhatnak, mint az Olyan Ő.

 

 

Eljön a slágergyáros Kowalsky meg a Vega is, aki az elmúlt években sikert sikerre halmoz, nagylemezeik rendre többszörös platinalemez minősítést érnek el, dalaikból sorra slágerek születnek, és persze koncertjeiket hatalmas érdeklődés övezi.

 

 

A Felvidék Arca szépségverseny gálájának a sztárfellépője pedig Péter Szabó Szilvia lesz a Noxtalgia turnéjával.

Ugye emlékeztek a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? A NOX pályafutásának történetét állítja színpadra majd a MartfFeszten is Péter Szabó Szilvia.

 

 

OTT VOLTUNK: Egy nap a MartFeszten (FOTÓK)

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk