Csak magyar fellépők az ingyenes Szuperkoncerten

Csak magyar fellépők az ingyenes Szuperkoncerten

Szeptember 25-én ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban.

A nemzeti lottótársaság az eseménnyel a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat is támogatja, a helyszíni értékesítésből befolyt összeget teljes egészében felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek. A koncerttel a koronavírus-járvány által kiemelten sújtott szórakoztatóipart is támogatja a nemzeti lottótársaság, hiszen kizárólag magyar előadók lépnek fel az ingyenes Szuperkoncerten.

2019-ben több mint 70 ezer ember ünnepelt Bryan Adams és a Wellhello fellépésén a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából rendezett Szuperkoncerten.

Egy év kihagyást követően a hatalmas színpad ezúttal a közelmúltban teljesen felújított Puskás Aréna Szoborparkban épül fel, amely most ad először otthont ekkora rendezvénynek.

Szeptember 25-én 17 órakor Lotfi Begi és vendégei - Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Burai Krisztián és DR BRS - indítják be az estét. 1830-tól a Fonogram-, valamint többszörös Petőfi Zenei Díjas gyergyószentmiklósi együttes, a Bagossy Brothers Company lép színpadra. Az est zárásaként 20 órától Majka & Curtis showja veszi kezdetét, amelyet rendkívüli színpadelemek is színesítenek majd.

Az esemény a korábbi évekhez hasonlóan ismét akadálymentes lesz, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek és nagyothallók a koncertet a színpad mellett elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik, melynek megközelítését egy önálló beléptetési pont segíti.

 

 

A nemzeti lottótársaság a Szuperkoncerten is szeretné kifejezni köszönetét a koronavírus-járvány elleni védekezésben kulcsszerepet betöltő Országos Mentőszolgálat (OMSZ), valamint az Ökumenikus Segélyszolgálat munkatársainak. Ennek jegyében egy mintegy 2000 férőhelyes, szintén a színpad mellett kialakított lelátóról élvezhetik a koncerteket a mentőszolgálat dolgozói.

Az eseményre vidékről vonattal és autóbusszal érkezők 50 százalékos menettérti kedvezményben részesülhetnek szeptember 25-én a MÁV Start és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A hatályos járványügyi szabályok értelmében a rendezvény csak védettségi igazolvány felmutatásával látogatható, az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehetnek részt a Szuperkoncerten. A dokumentum fizikai formában és applikáción keresztül is bemutatható a helyszínen.

ATEMPO.sk / MTI