Nagyot énekelt Pál-Baláž Karmen és továbbjutott – ilyen volt a Sztárban sztár leszek! élő showja

Már a harmadik élő adás is lezajlott a Sztárban sztár leszek! showműsorban, ahol a rozsnyói Pál-Baláž Karmen ismét kitűnően szerepelt.

Majka. Köllő Babett, Tóth Gabi és Pápai Joci csapatainak tagjai sorban váltották egymást a színpadon.

Karmen ezúttal utolsó előttiként lépett színpadra és a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesének, Loreen-nek a bőrébe bújt. Sikerült elérnie, hogy a mesterek és a nézők is eufóriába estek a produkciótól.

 

 

A maximális 30 pontot kapta a zsűritől, majd az összesítésben a nézők szavazataival együtt a második helyen végzett.

A következő adásban újabb kihívás elé áll, hisz ezúttal férfiként láthatjuk viszont a színpadon. Bruno Mars bőrébe bújik Karmen, ami nem kis feladat, hisz a világsztár nem csak kitűnően énekel, de nagyon jól táncol is.

 

 

 

A harmadik adás kiesője, kicsit meglepetésként Szaszák Zsolt lett, így számára véget is ért a verseny.

Az élő show nyertese az utolsóként színpadra álló Gábor Márkó lett, aki a Gipsy Kings Bamboleo dalával csinált hangulatot a stúdióban.

A jövő héten Szakács Szilvi Katy Perryt alakítja majd, Kárász Dávid pedig Bon Jovit, Csiszár István Boy George lesz, Hadas Alfréd Pain bőrébe bújik, Gábor Márkó Sabrina lesz, Pál-Baláž Karmen pedig Bruno Mars, Venczli Zora Christina Perrit alakítja, Urbán Edina Péter Szabó Szilvi lesz, Balogh Krisztofer pedig The Weeknd bőrébe bújik.

Gratulálunk Karmennek! Folytatás jövőhét vasárnap 19.30-tól.

EZ, ATEMPO.sk