Ma este indul a Sztárban Sztár nyolcadik évada

A TV2 népszerű show-műsorának, a Sztárban Sztárnak 8. szériájában egészen biztosan mindenki megtalálja majd a kedvencét, akinek az élő adások alatt szurkolhat, hogy a legjobb formáját hozza ki magából hétről-hétre. A versenyzőknek azonban most sem csak a nézőket kell meggyőzniük, hanem a négytagú zsűrit is, akik már tűkön ülve várják a produkciókat.

Vasárnap, február 6-án 18:55-től Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila is becsekkol az ország legnagyobb házibulijába, hogy önfeledten szórakozzanak a zsűri pultban ülve, vagy akár fel is pattanva székeikből egy-egy dal hallatán.

 

Sztárban Sztár

 

A mindenre elszánt versenyzők pedig már készen állnak, és amit csak tudnak megtesznek majd azért, hogy elképesztő átalakulásaikkal a nézőket és a zsűrit is elkápráztassák.

Akik hétről-hétre versenybe szállnak majd, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a női előadók mezőnyéből:

Palya Bea,
Szekeres Adrien,
Dallos Bogi,
Galambos Dorina,
Orsovai Reni,
és Péterffy Lili.

 

Sztárban Sztár

 

A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd:

Stohl András színész, műsorvezető,
Ember Márk színész, zenész,
Emilio,
Vavra Bence,
Zámbó Krisztián
és Marics Peti, a ValMar zenekar énekese.

 

Sztárban Sztár

 

Azt már most tudjuk, hogy Dallos BogiPamkutya formáció bőrébe bújik az első adás alkalmával, így egyben két férfit kell majd alakítania. Stohl András pedig nem más, mint a méltán népszerű Will Smith-t alakítja vasárnap este.

Több változás is lesz a műsorban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak majd a nézők a versenyzőkre. Ezenkívül pedig kibővül a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

Jöjjön akkor a Sztárban Sztár 8. évad Till Attilával, vasárnaponként 18:55-től a TV2-n!

ATEMPO.sk / TV2
Fotó: TV2