Őszi miniturnéval ünnepel a 10 éves The Butchers

A somorjai The Butchers egy őszi miniturné keretén belül tervezi megünnepelni fennállásának 10-ik évfordulóját, amely három várost fog érinteni.

Fantasztikus tíz év van mögöttünk – jubilál a The Butchers (INTERJÚ)

Az első állomás a somorjai Free Noise Music Festival lesz október 8-án, amely a Városi Művelődési Központ nagytermében lesz megrendezve több hazai együttes közreműködésével. Ezt követően október 13-án a legendás pozsonyi Randal klubban adnak koncertet pozsonyi zenekarok társaságában. A turnét Dunaszerdahelyen zárják október 28-án a Soul Hunter Music Clubban, ahol a Cornfield Kids és a Gomoly zenekarokkal lépnek közösen színpadra.

A miniturnén a zenekart Csizmadia Zoltán fogja kisegíteni basszusgitáros poszton, mivel egészségügyi okok miatt Bartha Tamás nem tudta vállalni a fellépéseket.

 

Csizmadia Zoltán

 

„Zoltánt többen a Mortifer zenekarból ismerhetik. Nagyon örülünk, hogy elvállalta a koncerteket. Egy nagyszerű basszusgitáros, akivel nagyon jó dolgozni is. Zoltán már kisegített minket Nagymegyeren és Pereden is, bár ott lazább repertoárt játszottunk, most viszont a keményebb számokat is be fogjuk tudni gyakorolni, hogy igazán nagy bulit nyomhassunk a turné keretében” - árulta el Hushegyi János, a zenekar gitárosa.

 

 

A koncerteken a zenekar legújabb dalaiból is ízelítőt kaphatunk, melyekkel hamarosan újra stúdióba fognak vonulni.

„Fontos számunka, hogy az új számokat koncerteken is játsszuk, gyakoroljuk a rögzítés előtt. És mindig szeretjük valamivel felfrissíteni a befutott repertoárunkat is. Az új dalok egész keményre sikerültek, de az a tapasztalatunk, hogy nagyon tetszik a közönségnek. Úgy érzem sikerült zeneileg egy újabb szintet lépnünk.” - tette hozzá Hushegyi András a zenekar frontembere.

A turné állomásai

Október 8. (Somorja) - Free Noise Music Festival
Október 13. (Pozsony) - Randal klub
Október 28. (Dunaszerdahely) - Soul Hunter Music Club

EZ, ATEMPO.sk