Majka, a Margaret Island és a Punnany Massif is ott lesz az ingyenes Szabadság téri koncerten – ONLINE is közvetítik

Hatórányi ingyenes koncertet rendeznek október 8-án a fővárosi Szabadság téren. A műsorban hazai sztárok és feltörekvő tehetségek együtt lépnek színpadra.

A Yettel Stage platform azzal a céllal hozta össze a befutott zenészeket a zenei pályájuk elején járó bandákkal, hogy lendületet adjon a kezdőknek.

Fellép Majka, a Punnany Massif, a Margaret Island, valamint Perrin, a Kacaj és a Pontiac a felvidéki Süli Tamás dobossal.

A program keretében a legkülönbözőbb stílusterületekről érkező ismert hazai előadók maguk ajánlottak tehetségeket, akiknek szívesen egyengetnék az útjukat. A pártfogoltak népszerűsítése mellett a kérés az volt, hogy olyan zenekart válasszanak mentoráltnak, amellyel közös régióból, városból származnak.

Majka a hazai soul és funky színtér fiatal és karakteres képviselőjét, Perrint karolta fel, a Margaret Island a bluesos dallamokból építkező Pontiac-ot választotta, az autentikus népzenét és a popot vegyítő Kacaj zenekarra a Punnany Massif figyelt fel.

Program

14.45 Margaret Island
16.10 The Pontiac
17.20 Punnany Massif
18.45 Kacaj
19.55 Perrin
21.05 Majka

A program idén nyáron ingyenes koncertsorozattal indult, a három feltörekvő zenekar a kommunikációs támogatás mellett egy-egy videóklipet is kapott. Ezek már láthatóak: valamennyi vezérfonala egy utazás - hol képletesen, hol pedig ténylegesen utaznak benne a zenészek, beköszön a pécsi próbaterem, a kisvárosi panelvilág vagy a balatoni táj.

 

 

 

 

Az október 8-i ingyenes Yettel Stage 5G koncert online streamen is követhető lesz.

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk / MTI