A Kaszás Attilát megidéző produkció már a döntőben - két ikonikus énekesnő és egy ifjú tehetség jutott tovább (VIDEÓK)

Látványvilágában megújult, középdöntős produkciókkal folytatódott a Duna nagy sikerű showműsora, a Csináljuk a fesztivált!. Noha új versenydalokat már nem láthattak a nézők, a sztárelőadók igyekeztek új köntösbe bújtatni az általuk előadott slágert és kivívni neki a figyelmet a változatos mezőnyben. Rendkívül erős volt a felhozatal a fellépőket és a dalokat tekintve is, ráadásul az elmúlt évszázad műfaji kavalkádja egyre nehezebb feladat elé állította a zsűrit és a közönséget.

 

 

A középdöntőkből fordulónként csak három produkciót lehet továbbjuttatni a fináléba, ahol február 4-én megszületik az évszázad slágere.

A három kiadó helyet ezúttal holtversenyben elsőként az Aranyeső Bangó Margittal, és a Fényév távolság Sándor Péterrel töltötte be.

 

 

A Kossuth-díjas művésznő ezúttal is a Swing à la Django formációval lépett színpadra, előadásukban ezúttal két gyermek latin versenytáncos is szerepelt. A Budapesti Operettszínház ifjú tehetsége pedig ismét könnyeket csalt a közönség szemébe Kaszás Attilát megidéző produkciójával.

Harmadikként jutott a döntőbe Balázs Fecó és Horváth Attila halhatatlan slágere, a Homok a szélben a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművésszel, Kovács Katival.

 

 

Az énekesnő az első olyan versenyző a műsor történetében, aki úgy vesz részt a döntőben, hogy a mezőnyben nemcsak a saját versenydaláért, hanem korábbi saját slágeréért is izgulhat. Az előző középdöntőben ugyanis elsőként jutott tovább Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című dala Agárdi Szilvivel.

 

 

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Cseke Csilla / MTVA