Felvidéki diákok Az ének iskolája harmadik évfolyamában

Nagy Juli és Lentulay Krisztián

Ma este harmadik évfolyamát indítja az Az ének iskolája gyermek-tehetségkutató a TV2-n. Az igazi családi szórakozást ígérő műsor, 16 általános iskolás korú, kiemelkedő énektudású és tehetségű gyermekeket mutat be. A műsorban nincs kiesés, a gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad!

Az ének iskolája

A kiválasztott gyerekek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Caramel segítik. Az igazgatónő – műsorvezető pedig Ördög Nóra lesz.

A 18.55-kor kezdődő műsorban két hazai fiatalnak is szurkolhatunk.

A 13 éves Nagy Juli Szepsiből került a legjobbak közé, akinek a vérében van a zene, hisz édesapja dobos, édesanyja pedig a helyi alapiskola énekkarának karnagya. Az év elején portálunkon is bemutatott A tudás hatalom dalból az egész család kivette a részét.

A 10 éves Lentulay Krisztián pedig Felbárról került a műsorba. Már hat éves korától zongorázik és pár éve énekelni is elkezdett. Énektanára Sendy Dovičovičová bősi énekesnő, aki sokat köszönhet az ifjú tehetség.

ATEMPO.sk