Tizenegy év után visszatér a The Voice az ikonikus forgó székeivel

Tizenegy év után visszatér a The Voice az ikonikus forgó székeivel

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re! A The Voice 11 év után újra látható Magyarországon, hisz 2012-ben már egy évadot megélt a TV2-nél. Most viszont az X-Faktor helyett tűzik műsorra.

Szeptember 2-án, szombat este 20 órakor elstartol a The Voice Magyarország, Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel pedig elfoglalják helyüket az ikonikus sorsfordító székekben, hogy a Válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a Párbaj és a Kiütés után az Élő showba.

 

The Voice

 

A Válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. Ennek köszönhetően már a válogató adások alatt hatalmas izgalmak várnak a versenyzőkre és a coachokra is, akiknek egy-egy énekesért komoly küzdelmet kell majd vívniuk. Az biztosra vehető, hogy mind a négy coach hatalmas lelkesedéssel és lehengerlő érvelésekkel küzd majd a versenyzőiért. Az pedig, hogy a versenyző kit választ, a szemünk előtt dőlhet el, hiszen az éppen aktuális érzések és a coachok érvelései befolyásolhatják a tehetségeket. A műsor különlegessége, hogy a versenyzők már az első fordulótól élő zenei kísérettel adják elő produkcióikat.

 

The Voice

 

A Válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat.

The Voice Magyarország szeptember 2-től szombat esténként, 20 órától az RTL-en. Az adások az RTL+ felületén visszanézhetőek.

ATEMPO.sk / RTL
Fotó: RTL