Új évaddal jön a Showder Klub

Új évaddal jön a Showder Klub

Október 15-től 21 órás kezdéssel indul a Showder Klub legújabb évada az RTL KETTŐ műsorán. A stand up comedy hazai legendái mellett az utóbbi években megismert fiatal dumagépek is visszatérnek, a nézők rekeszizmai tehát továbbra sem pihenhetnek.

A Showder Klub immár 40 komikust számláló társulata idén ősszel is görbe, szubjektív és független tükröt állít a viharos közéleti eseményeknek és nem maradnak el a személyes hangvételű, önirónikus poénok sem.

A humor nagykövetei közül újra látható lesz a képernyőn - többek között - Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Rekop Gyuri, Tóth Edu, Csenki Attila, Somogyi András, Musimbe Dennis, Hajdú Balázs és Magyed is. Mellettük az elmúlt évek tehetségkutatóin köztudatba került Said Dani és Noé Bex is friss humorával színesíti és erősíti a Showder Klub palettáját.

Az új, 31. évad bemutatója előtt, október 8-án, az RTL KETTŐ műsorán, szintén 21 órától a Showder Klub Bemutatja: Orosz Gyuri önálló estje lesz látható, egy héttel később, október 15-től pedig minden vasárnap este 21 órától a humoré lesz a főszerep!

ATEMPO.sk
Fotó: RTL